sex and drugs and drum and bass!

EA tocmai s-a intors de la Student Parade unde toata lumea a stiut ca vine Groove Armada daaaaar n-a venit chiar G.A. ci doar Tom Findlay(Andytza o fi dat cu banu’ si a castigat). Oricum nu conteaza, dansul laserelor a luat toti ochii pe sus. A fost nevoie de ochelari de soare, pe bune! dar faza e deja fumata, nici nu mai intra in top pe fitze.com

iar daca TU nu ai fost – sigur te-ai dus in Midi la James Lavelle – i s-a parut ei ca te vede…dar again! laserele si proiectiile te hipnotizeaza (mai ales intre drumurile pupitru – bar) sau ai trecut pe la Victoria ca ai auzit ca e ceva film si apoi pune Marwan. Nu? biine, ai fost la o bere in gazeta sau iar in fire. Oricum ai pierdut un show pacatos la intrarea lui Vali Barbuleasca pe scena de la Sala Sporturilor si niste animatoare in flacari!!! Evident pe la 5 a intrat Blanilla care le-a “spus” la toti cum e Superstylingu!”Stie Angel ce ne place!”

EL, fraieru, a fost si el prezent. Astepta ca ea sa se uite la el, spera macar la un sarut in pauzele dintre miscarile  ei “electronice”. Nimic! o seara seaca fara combinatii lipicioase. O noapte plina de oameni care s-au gandit oleaca (bucovinaaa bat-o vina) cand au deschis dulapul si s-au intzolit pentru petreceri. Accesorii si fixativ la greu. Aaa am uitat de el. Diamantu’ neslefuit care are nevoie de ea sa straluceasca. ce sa mai zic? pune-te dle in vanzare si poate te saruta data viitoare!

ce bine ca e! ce bine ca e dimineata si mai e si sambata. ce bine ca alcoolul nu a mai luat atatea minti si s-a terminat dragutz. ce bine ca nu a mai fost sexul de ocazie pentru cei ce plang a doua zi. ce bine ca nu s-au dat mesaje de amor la care nu se raspunde din placerea unui ego nenorocit. ce bine ca iarba ce s-a fumat a deschis si ochi, nu numai nari plictisite de tigari scumpe. ce bine ca trebuie sa ne lasam de fumat si ce bine o sa mancam cand ne trezim. (ashalisalamdanam)

NOI am fost, am vazut si am simtit.

VOI veti fi …(dormit la ora asta –> 8:29am), veti (ce ciudat se scrie cuvantul asta) avea o zi mirobolanta si veti vrea sa petreceti la noapte!

EU va recomand sa…fiti buni si fiti nebuni!

ps: treziti-ma, va rog!

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s