din categoria ei 2, episodul 3

anterior: episodul 2

ganduri de noapte

Vin sarbatorile… ce o sa faca ea? Ce o sa faca el?

Ei nu-i plac traditiile dar le respecta. Lui ii place atmosfera din familie, toata lumea e relaxata si poate pentru ca se intalnesc atat de rar. Nici ea nu isi petrece mult timp in familie. Doar de sarbatori si ocazii speciale.

Ti s-a intamplat vreodata sa fii intre niste oameni cu care pur si simplu nu poti avea nicio discutie care sa te satisfaca din orice punct de vedere? Asa se simte acum. Nimeni nu mai spune ceva interesant. Nimeni nu se mai imbraca provocator pentru a-i atinge simtul criticii. Nimeni nu ii mai spune ceva nou. Totul e de o simplitate plictisitor de enervanta.

Bun. S-a indragostit. Sau cel putin asa ii place sa creada. Tipul pare perfect pentru a-i indeplini dorintele de Craciun. Pare a fi omul care pe sub haine ascunde un intreg desert ars de soare, lihnit de ploi si strabatut de maini curate. Nu-i indragostita. Se minte singura. Cum sa fie indragostita de un barbat ce i-a adresat 7 cuvinte in 5 zile? Sau cine stie? Ca tare necunoscute sunt caile femeii…

El? El n-are niciun gand. Primeste ordine, le executa si chiar nu-l intereseaza ca vin de la un sef pretentios sau de la o mama exagerat de grijulie. Merge in concediu si numai la mancarea de acasa se poate gandi. Asta pe termen lung…pe termen scurt, doar asteapta seara sa iasa la o bere cu baietii si sa doarma linistit. Femeile? Femeia? N-are timp acuma si oricum o sa vina vremea de “legat la cap”. Dar femeia despre care sa-i spuna tatalui? Femeia pe care urmeaza sa o duca acasa? Hmm…acesta e un gand care il mai gadila cateodata. Nu se oboseste sa gaseasca vreo solutie pentru ca asta ar insemna un car de responsabilitati si n-are nevoie tocmai de Craciun. Poate o sa fie Mosul darnic si o sa i-o puna sub brad (femeia ideala).

Ea se gandeste cum sa nu fie singura de Craciun. Cum sa aiba un umar masculin de care sa-si atinga parul cand rade in hohote. Un umar la care si firele de par sa se electrizeze la atingerea lui. Oricum umarul acela ar trebui sa fie perfect. Mai ales pentru mama ei care isi permite sa analizeze si sa critice orice barbat al fiicei sale pana la sange. Asta pentru ca ea a fost mai norocoasa cand a cerut-o de sotie cel mai bun barbat la care puteai visa in secolul 20.

Se face seara. Amandoi stau in pat. El aproape doarme, ea citeste o carte si in final tot ce au in comun sunt fulgii de zapada ce le bat in geam.

Va urma…


2 responses to “din categoria ei 2, episodul 3”

Leave a comment