jurnalist nejurnalist, ce esti!

-Boc, dormi? Boc, trezeste-te!

-Tu esti, Mircea?

-Da, premiere!am venit sa mi te’nchin

 

              Mircea Badea a iesit pe primul loc in topul celor mai buni jurnalisti romani la “Gala 10 pentru Romania”. Inca o data Romania a ales. Pentru ca ceea ce Badea realizeaza e mai presus decat orice forma de jurnalism, el nu se considera jurnalist si nu si-a ridicat premiul (doamne, cata modestie!)

Dar pe langa modestie si imaginatie trebuie sa recunosc ca Mircea Badea e un om de cuvant! ce sa mai zic de exhibitionismul său…la minus 7 grade noaptea la 2 in fata Guvernului sa-i vorbeasca premierului.
Jos palaria! (pe canalul lui Voiculescu NU pe PRO TV) Mircea cu pene, nu in fund cum scriu ziarele, ci pe o carpa aplicata peste niste chilotei mai largi…ii urla in zare lui Emil (Boc, evident). Asta in loc de colinda de Craciun.

              Si daca tot isi aminteste de prim-ministrul din 2004, hai sa va citez din Adrian Nastase de la gala din ateneu de alaltaseara:
“Sunt 20 de ani de când dormim! Încetaţi să mai luaţi somnifere în România! Când n-o să mai lăudăm un politician, atunci ţara asta o să meargă bine!”

ps: Afară plouă!

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s