din categoria ei2, episodul 4

anterior: episodul 3

5 fix dimineata. Conversatia devine plictisitoare, el spune ca merge imediat sa se culce, ea o ia inainte si se ascunde sub plapuma. Se gandeste sa stea acolo pana ce are el de gand sa vina langa ea. Cand ii aude pasii se preface ca doarme si spera ca vine si o strange in brate. El o atinge usor pe umar si deodata parca se face frig in camera si ea are nevoie sa se cuibareasca intre bratele lui, pe umarul si cu mana pe pieptul lui. Incep sa vorbeasca despre vreme. El ii spune ca o sa mearga dupa-masa la plimbare in parc si o sa o tina de mana. Ea nu stie incotro se indreapta totul … el incepe sa o sarute. Ei ii place.

Bausera vin toata noaptea. Nici la 12 nu l-au lasat pentru samapanie. Au ciocnit cu aceleasi pahare si s-au sarutat cu toata lumea pe obraz. Fiecare ar fi vrut sa isi simta buzele lipite de ale celuilalt. Nu au avut curaj desi ironia face ca s-au incapatanat amandoi sa n-o faca.

Fusesera cu familiile de sarbatori. Nu isi mai imaginau decat zile calde de sarbatoare in spatele usilor inchise de zapada. Nu-si facusera planuri de revelion dar s-au trezit invitati de o persoana anonima de la firma. Petrecerea a fost la un hotel intr-o statiune montana. Si pentru ca nu exista destin doar coincidente, soarta (haha) a facut ca ei doi sa fie cazati in aceeasi camera (cica din greseala intentionat).

Cine ar fi crezut? Nici macar n-au miscat un deget. De fapt nici chiar asa. S-au intalnit la bar si au incercat sa faca o conversatie pe cat de plictisitoare acum (5 fix dimineata), pe atat de utila atunci.

Va urma…

Advertisements

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s