din categoria ei 2, episodul 5

anterior: episodul 4

Anticiparea

Ştii cǎ o sǎ fie mega petrecere. Ştii cǎ e posibil sǎ fie acolo. Şi ea, şi el, şi ei ceilalţi care te aşteaptǎ dar n-o ştiu încǎ. Şi mai ştii cǎ dacǎ te duci trebuie sǎ ai grijǎ. Trebuie sǎ ai grijǎ sǎ te ridici la aşteptǎrile lor.

Ştii privirea aia pe care ţi-o aruncǎ prietenul lui cel mai bun când el te sǎrutǎ şi îi întoarce ceafa? Aia ce nu trebuie sǎ scrie ca sǎ poţi citi cǎ te vrea mai tare ca oricine. Îşi închide uşor ochii şi-şi muşcǎ buzele lasciv. Te uiţi la el şi te rabzi sǎ zâmbeşti pentru cǎ nu se cuvine. Dar e atât de pervers … şi e prietenul lui cel mai bun. Ǎla pe care trebuia sǎ îl impresionezi la prima întâlnire cel puţin cu un decolteu. El e prietenul ǎla pentru care te lasǎ pe tine când îţi picǎ cerul mai bine în cap. Omul lui. Şi totuşi e acelaşi om pentru care l-ai lǎsa şi tu pe el. De ce?

Pentru cǎ vrei sǎ fii prezentǎ. Vrei sǎ te scalzi în privirile lor. Vrei sǎ te încǎlzeşti pe buzele lor şi vrei apoi sǎ te rǎcoreşti în ritmul muzicii. Şi le simţi. Le simţi cum te excitǎ din cele mai îndepǎrtate colţuri. Ale lor, ale bǎrbaţilor veniţi cu scopuri mai presus de alcool şi de muzicǎ şi ale femeilor cu care au venit. Ele îşi strâng dinţii de durerea ce coboarǎ din ochii îndureraţi neobosiţi facând naveta de la tine şi ei – bǎrbaţii pentru care s-au tencuit şi înveşmântat atât de frumos.

Iar el…el o sǎ fie prezent. O sǎ vinǎ mai târziu exact la momentul în care lupii se nǎpustesc asupra prǎzii. Tu ştii cǎ o sǎ aparǎ în spatele tǎu spunându-le cǎ eşti femeia lui şi sǎ înceapǎ sǎ se mǎnânce între ei pentru “a menţine lumea verde”. O sǎ îţi creascǎ ritmul inimii şi o sǎ îţi doreşti sǎ te dezbrace acolo în mijlocul lor sǎ se vadǎ pasiunea ce o ai pentru mândria lui.

Iar la final o sǎ te conducǎ acasǎ iar ei rǎmân sǎ-şi imagineze toate scenele de amor sǎlbatic dintre voi doi…

El o sǎ fie politicos, o sǎ te sǎrute uşor de noapte bunǎ iar tu o sǎ îi zâmbeşti ca o fecioarǎ de 17 ani. Visele o sǎ fie mai dulci ca oricând iar speranţele mai mari ca-n carte.

(a fost odatǎ o petrecere …)

Advertisements

5 Comments

 1. …apoi el te lasă să visezi la ziua când veţi fi mereu împreună…iar el se duce, ia o paraşută de pe centură si execută un salt spectaculos tocmai de la un metru şi o aterizare perfectă cu botul în borcanul cu miere.
  Asta nu-l va împiedica să fie a doua zi cu un mare buchet de flori la uşa ta, să-ţi zâmbească drăgăstos şi să te asigure de întreaga apreciere şi iubire de care este în stare. Şi nici de la a se da la cea mai bună pritenă a ta, nu pentru ca ar iubi-o ori pentru că ar vrea să fie cu ea …ci doar aşa, pentru a-şi demonstra că poate ori pentru că…nu eşti tu! (devil)

  Like

  1. da’ de ce tre’ sa fie asa? gagica ii perfecta! ii controlata si isi pune in valoare conditia de femeie dorita. de ce mai intra curva in peisaj?
   iar florile… nu-s aduse fara motiv – o sa stie! daca ii istet n-o sa ii ia flori unei tipe ca ea. eventual n-o s-o mai sune 2 zile s-o innebuneasca.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s