stirile de la ora fixpink

Bunǎ dimineaţa doamnelor şi domnilor!

Este o minunata zi de ianuarie iar eu vǎ prezint cele mai importante ştiri ale zilei de ieri:

 

  1. DE-IMPRIMANTA: dupǎ cum v-am spus asearǎ, ieri – 18 ianuarie – a fost cea mai deprimantǎ zi din anul 2010. Eu i-aş spune mai veridic prima din cele mai deprimante zile dar nici asta nu este suficient. Dacǎ stau bine sǎ mǎ gândesc am avut şi zile mai rele şi tot în 2010. De asemenea sunt sigurǎ cǎ nu sunt singura care crede astfel. Ironia a fǎcut ca aceastǎ informaţie care deprimǎ oamenii mai rǎu când le-o dai dimineaţa (ştirea) sǎ fie descoperitǎ într-un studiu al fericirii. Hahaha! 😀
  2. DED IS NOT DEAD: ieri – 18 ianuarie – ziua dedicatǎ depresiei, a fost de asemenea ziua amicului meu Ded. Din fericire l-am vǎzut vineri seara la ţevi şi arǎta…mai rǎu ca niciodatǎ. Ştiu ce credeti acum, dar dragi cititori acesta a fost un compliment pentru Ded. În vârstǎ de doar 22 de ani este un “refugiat” terminat şi ars (la propriu) de ţigǎri – pe post de pistrui – albanez la origini, clujean prin vene şi orǎdean în prezent(E). Recunoscut de mine ca fiind bǎiatul din cântecelul : « Vio and Ded are sitting in a tree K.I.S.S.I.N.G. » îi doresc un mega La mulţi ani! Trebuie sǎ vǎ mǎrturisesc cǎ o minţeam pe colega mea de clasǎ cǎ e iubitul meu ca sǎ nu afle cǎ mie de fapt îmi plǎcea de acelaşi tip ca şi ei. Sorry Iulia, oricum n-aveai nicio şansǎ.
  3. VINETE PE PERETI : subsemnatei îi plac vinetele – sau salata de vinete pentru cei simandicoşi – şi vinetelor le place de ea. In noaptea de dinaintea deprimantei – cam pe la 5 dimineaţa când somnul vine mai încet ca foamea – deschid frigiderul pe ascuns. Borcanul fost prieten cu Nutela adǎposteşte drag de vinete ce îmi trag cu ochiul şi nu le pot rezista. Iau şi iau şi iau pânǎ o aud pe colega de la geam sforǎind ; bǎnuiesc cǎ îmi trece foamea şi dau sǎ pun la loc borcanul. Dar ce sǎ vezi ? colega dǎ volum din nas mai tare şi se trezeşte brusc. La ridicarea ei neaşteptatǎ din pat pe semiîntuneric eu mǎ … impacientez şi scap borcanul. Victima a suferit pierderi de 100 de grame de vinete care au murit pe covor, geanta si hainele sforǎitoarei şi pe draperiile roz. Din fericire Nutela poate fi mândrǎ de ambalaj. Eu în schimb am început sǎ mǎ deprim – inconştientǎ fiind cǎ e normal s-o dau cu vinete. Mirosul de ceapǎ îşi continuǎ şederea.
  4. O’STYL FRUMOS : tot ieri, printre deprimanţi de toate zilele m-am dus la un nou coafor – nu mai zic ca la En Vogue ca fac publicitate – şi mi-a fost trasǎ o tunsoare (ca nu-i frumos a zice frezǎ) specialǎ. Dacǎ nu mergeam apoi la bibliotecǎ şi mǎ opream la Salonu’ de tatuaje sǎ-mi trag şi dinalea vreo douǎ + 3 pirsuri ascunse eram perfectǎ pentru orice fantezie porno. Stilista care mi-a tras-o ştie !!! (gagica îi mega bunǎ – m-o tuns ca pe ea şi nici nu cred cǎ are silicoane). De fapt nu trebuia sǎ-şi bage femeia asta mâinile în pǎrul meu cu o “structurǎ dificilǎ” ci o prietenǎ, dar nu s-a putut abţine şi vrea s-o laud încontinuare. Fie! Eşti bunǎ!
  5. POLITICA: Presedintele ţǎrii mele nu mi-a rǎspuns la un mesaj. Pe un site (nu zic care pentru cǎ dai click şi rǎzi de o fatǎ disperatǎ) îmi zice sǎ stau de vorbǎ cu domnul Bǎsescu. L-am lǎsat 24 de ore şi el ce face? Se sperie tare şi merge la vrǎjitoare. Pǎi e posibil aşa ceva, domnule preşedinte? Hai cǎ mai înţeleg ameninţarea violetǎ  – dar cu asta roz ce aveţi? 😀
  6. SPORT: în decursul zilei de ieri sportiva din mine a fǎcut vreo 2 Km pe jos prin Cluj, a fumat vreo 5 ţigǎri, 2 cafele şi acuma a adormit la loc. Dacǎ nu primeşte nicio ofertǎ de mişcare din partea a cel puţin 3 cititori o sǎ se îngraşe 2,7 Kg.
  7. METEO: a nins. A nins ieri aşa de tare în sufletul meu încât m-am plâns la toatǎ lumea şi am fǎcut inundaţii. În camerǎ temperatura îmi permite lenjeria intimǎ iar când merg la baie trebuie sǎ-mi pun prosopul – nu de alta dar mai trec bǎieţoane de prin nord-vest. În partea sudicǎ a holului (aka fumoar) e atât de cald încât pot sta la plajǎ pe nisipul din lada de pisicǎ a adminei şi mǎ pot bronza la fumul de ţigǎri. Mâine va fi tot aşa sau chiar mai rǎu. Cod roz în centrul, nordul şi piezişa oraşului: I’LL BE BACK!

4 responses to “stirile de la ora fixpink”

  1. bine ca nu ai nimic de comentat si bine ca stiu ce vrei sa zici cu punctele alea!!!

    fara puncte puncte la mine pe blog daca nu dau explicatii!!!

    Like

  2. foarte tare 🙂 imi plac stirile astea, la TV nu am mai vazut stiri de vreo 4 ani : )) ,dar cu astea m`as putea obisnui 😛

    Like

Leave a comment