punctul G.

-btw de asearǎ-

În cǎmin ai de ales: ori ieşi cu fetele la agǎţat – Janis clar – ori stai în camerǎ, citeşti sau te uiţi la filme. Îi aiurea sǎ ieşi cu fetele la agǎţat când tu nu ai niciun chef de (alţi) bǎieţi. Uite o parte bunǎ când te gândeşti la unu’ singur, de exemplu.

Dar când vine sâmbǎta nu te lasǎ instinctu’ – educat fiind de ceva ani sǎ te scoatǎ în oraş – sǎ vegetezi. Si ieşi. Si te duci la cel mai tare party – o sǎ ştii tu clar care e – şi te simţi al naibii de bine. Mai ales când, dupǎ ce ai ascultat o piesǎ toatǎ ziua, vine un dj şi ţi-o pune! Orgasm garantat! Şi dupǎ ce ţi-o pune cât de bine poate şi ştie, te mai ţine lângǎ el vreo 3 ore numa ca sǎ-l iubeşti mai tare. Şi transpiri toatǎ noaptea de emoţie şi nici nu ţi-e ruşine s-o arǎţi. Şi cei din jurul tǎu vǎd şi crede-mǎ, le place. Îţi zâmbesc, îţi fac poze sau te iau de mânǎ şi îţi spun cǎ locul tǎu e în faţǎ. O sǎ se îndrǎgosteascǎ ei de tine. Dj-ul nici nu te vede. El îşi face treaba, te atrage apoi pleacǎ fǎrǎ a-ţi spune « la revedere ».

O sǎ ai o noapte bunǎ. Plinǎ de satisfacţii. O sǎ-ţi aduci aminte replicile drǎguţe de agǎţat, o sǎ ştii cǎ tipul ǎla a dansat toatǎ noaptea pentru tine, dj-ul a mixat pentru tine şi tu ai fost în vârf. Toţi prietenii tǎi te salutǎ mai cǎlduros, te sǎrutǎ mai dulce pe obraz iar bǎutura e gratis. Toate pentru cǎ eşti atât de drǎguţǎ? Fie, dacǎ tu vrei 🙂

Advertisements

28 Comments

  1. pe tine te chem tot timpul, retardatule, ca ti-s datoare dupa teapa de la tmb!!! dar daca vrei sa fii in gloata, fie! pe toti fraierii i-am chemat si ghici ce: n-a venit niciunul :))

   Like

  1. POLITIA! eu sunt politia ta?! bine. asteapta-ma la interventii. sper sa n-ai nevoie tare. stii ca te las la nevoie! always (cu aripioare) esti urat si gras si prost si n-o sa te pup niciodata!!!!

   Like

 1. oricum de 22 de ani tot astept sa apara o ochelarista sa ma cumpere din petshop!!! ma rog un iubitor de broaste care reuseste sa vada frumosu si in “defectele naturii”!!

  tu cauta printzi beibiiii!!!

  Like

 2. nici pe nervi? 😀 stii ca sunt adorabila cand o fac!

  ps: daca tot nu ma lasi in pace si iti place sa comentezi iti spun titlul urmatorului post: Adevarata frumusete a femeii este barbatul ei.

  Like

 3. hehehe.. ti minte ce faceam noi pe la ora asta..in anul tau 1 de facultate?:))))…eram la barfe la fumoar sau la papica in speed:))) ce vremuri!!!!!!!

  Like

 4. mda..poi clar tu mi l-ai dat…oare cine venea mereu cu cele mai traznite idei din camera?:)))vai vai ce vremuri!!!! hai hai la tigara ca maine am examen si-s stresata :)))…doamne ce fain a fost…desi erau zile in care nu credeam ca vre-o una dintre noi o sa zica asta…da uite..ca la toate ne e dor!!:((( miss you crazy girl!!!

  Like

  1. si mie mi-i mega dor 🙂 si chiar o fost cel mai fain an, jur! 😀 ne vedem saptamana asta la povesti? sa iti aduc foaia pe care ai semnat-o ca te mariti pana in 2011? :))

   Like

 5. mai ti minte cand ne-am dus in dimineata aia sa ne luam tigari cu cutitul dupa noi?:)))))))))))))))) sau chefu ala memorabil din midi?:X:X:X:X:X

  Like

  1. =))) ma jur ca esti cea mai nebuna blonda in viata!!!!!!!!!!!!!! cu cutitu in posetaaaaa :))) aaaaaaaauci! n-am ras atata in 3 ani 😀
   si cum sa faci podul intr-o mana si un picior pe tocuri in MIDI????????:)))))

   Like

 6. =))) si rupta =)))) poi ce draga…doar nu puteam risca sa fim violate in centrul piezisei=))) si nici fara tigari nu era mai bine=))doamne tu numa noi puteam de astea…lasa ca nici blonda nu s-a lasat mai prejos atunci in midi…ea a facut cumpana=)))))))….doamne jur ca nu am mai intalnit o persoana mai nebuna si mai sincera ca tine!!!!! ce as da acuma timpu inapoi…da ce cacat…din pacate nu se poate:(

  Like

 7. =))) poi ce draga…doar nu puteam risca sa fim violate in centrul piezisei=))) si nici fara tigari nu era mai bine=))si atunci in midi mai eram si rupta pe deaspupra=))doamne tu numa noi puteam de astea…lasa ca nici blonda nu s-a lasat mai prejos atunci…ea a facut cumpana=)))))))….doamne jur ca nu am mai intalnit o persoana mai nebuna si mai sincera ca tine!!!!! ce as da acuma timpu inapoi…da ce cacat…din pacate nu se poate:(

  Like

 8. auauau sau mai ti m inte atunci cu mega emisiunea noastra tradati in dragoste…cu profi de la mine de la faculta?=)))))))atunci iara am ras beton..in turcoaica te-ai deghizat?=)))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s