blonda din Chelsea

Piratul meu azi noapte a încheiat o săptămână de petreceri.

Luni a început de voie de nevoie cu piraţii lui. Simplu: două butoaie de rom și câteva femei(vreo 45). El n-avea chef de niciuna…mai puţin de femeia noului pirat. Era o indiancă apetisantă care pe cât de gustoasă era pe atât de indiferentă. Îl mânca și atitudinea ei dar nu s-a băgat peste italianul arogant ce-i va duce spre următoarea comoară – poate după.

După vreo 3 ore de petrecere apare ea, englezoaica. Nu era cea mai bună femeie dar fundul ei…îl chema! și s-a dus piratul după fundul ei și a făcut fata să se întoarcă, să se învârtă și să-i transpire în braţe. Fata era ușoară și n-a vrut s-o sărute. A lăsat-o să vorbească până i s-a făcut foame. A dus-o să mănânce, a dus-o și la o cafea apoi a sărutat-o până a uitat cum o cheamă. “Ne vedem în Chelsea” i-a spus el și a plecat. Ca toate blondele cu ochi albaștri s-a îndrăgostit și ea de al meu căpitan de corabie care nici n-a apucat să se laude cu prea multe. A început să îi scrie. Căpitanul i-a răspuns dar nu cum se aștepta femeia. Adevărul e că și lui i-a plăcut dar la ce bun să se îndrăgostească de o englezoaică…blondă cu ochi albaștri? Nu era tocmai visul lui. Da’ fie!

După două zile erau în Polinezia Franceză undeva în Tahiti. Evident tot echipajul a ieșit să petreacă. Spre surprinderea unora dintre ei englezoaica era și aici. Era și aici dar nu au putut afla cu ce scopuri. L-a lăsat pe capitan s-o sărute și a plecat. Căpitanul a înnebunit de misterul ei. O fi vrăjitoare? O fi vreo hoaţă? Hmmm. I-a spus că o să-i scrie. Timp de două zile nu i-a scris nimic. Pentru prima dată în viaţa lui i-a scris el unei femei. Mare i-a fost dezamăgirea când femeia nu i-a răspuns. Pentru că acesta era motivul pentru care nu scria el femeilor primul (respingerea), s-a hotărât să se răzbune. A căutat-o în toate insulele franceze. Ţinuse minte că femeia călătorea prin zonă de ceva vreme și urma doar la sfârșitul săptămânii să se întoarcă în Anglia.

Vineri a petrecut într-un stil fără de stil. A băut într-atât încât să-și uite de principii și a început să sărute toate femeile bune. A lăsat un stol de femei salivând după el până a găsit-o. Era în aceeași crâșmă. Era la fel: la pândă. L-a înnebunit dar a ignorat-o până n-a venit la el și i-a aruncat privirea aia care o cerea. O cerea să fie luată în braţe, sărutată și iubită. A luat-o și i-a dat atât încât să vrea mai mult. Femeia știa ce podoabă era piratul și ca și până atunci a plecat cu promisiunea că îi va scrie. Nu i-a mai scris deloc.

Piratul meu, deși azi noapte a băut și iubit altă femeie se mai gândește la blonda lui englezoaică. Femeia era săracă dar n-a arătat-o. Femeia era pasională dar n-a vrut să aprindă focuri mai mari. Era dornică de iubire dar avea frica unei căprioare de leu. Poate o să-i scrie, poate o să se vadă undeva, cândva în Marea Britanie și el o să-i spună că nu-i plac femeile care mint.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s