ps: i love you too!

ladies and gentlemen today my pirate is Mr. Gerard Butler 😀

Bunăciuneee de Bărbat, vino naibii în România și ia-mă!!!

Deci cum poate fi irlandezul ăsta, pe lângă că are un corp de Spartan și un zâmbet de trilioane, te mai face și să înnebunești ca femeie nebună și isterică ce ești!

Urli la el ca o nebună și el e cu mâinile pe tine și-ţi spune că ești tot ceea ce își dorește de la viaţă. Pe tine te doare în cur pentru că oricum e normal să fie așa din moment ce ești femeia lui. Da’nu, că tu vrei mai mult și mai mult. Scandal stupid, dat afară, stat la ușă 30 de secunde, venit înapoi, scuze și sex nebun! God! The perfect way to live!

Ea: i don’t wanna make any mistakes!

El: well you’re in the wrong species, love! Be a duck!

Şi moare. Evident! Cum să trăiască vreo specie așa bună? Şi ca să vedeţi, voi bărbaţi ce credeţi că vă iubiţi femeile, this one continuă s-o iubească și după ce moare! God! Adorable!!!

“Femeile se comportă ca bărbaţii și apoi se plâng că nu le mai vor” so true…:(

Ahh! Suspin. Nu, stai! Râd în hohote, bărbatul ăsta mă învârte ca într-o tornadă. Sau mai bine îi zic storcător de fructe la cât transpir…

ps: i love you,but the ugly truth is that i really need to see Gerard Butler’s new movie Bounty Hunter!! pritty plizzz 😀 anyone?


2 responses to “ps: i love you too!”

  1. Aaaaahaaahaaa!! Văd că-ţi plac filmele pe care ţi le-am dat! Păi cum să nu-ţi placă, dacă ţi le-am dat eu? 😀 Vezi că toate filmele de pe DVD-urile alea îs mortale că de-aia le-am pus “bine”..
    P.S: Ai laav iuuu!!
    P.P.S: Vezi să nu zgîrii DVD-urile, că te-blătiesc!! 😛

    Like

Leave a comment