Jurnalistul, Ministrul și iubirea

La început a fost pasiunea. Între Ministrul de finanţe, Sebastian Vlădescu, și Andrei Gheorghe se infiripa o pasiune. Primul și-o dezvolta pentru talentul jurnalistului de orator și al doilea pentru tehnica know-how super dezvoltată pe care i-o punea la dispoziţie noua relaţie. Contractul e semnat și aventura începe.

După doar două luni între cei doi lucrurile nu mai sunt așa roz, ba chiar devin violet. Andrei, vrăjit sau nu, colorează site-ul finanţelor în cea mai controversată și blestemată culoare pe care a cunoscut-o România și anume cea a flacărei violet. Dezamăgirea e instalată și divorţul finalizat.

Nu știu dacă de frica vrăjitoarelor și a naivilor lor supuși dar Sebastian se desparte de Andrei destul de dubios. Andrei însă spune că au făcut-o cu simpatie. Să-l credem, să nu-l credem…? Tot el mai spune cu un sfert de lacrimă de crocodil în ochi că “Oamenii care lucrează în sistem beneficiază de simpatia mea şi de mila mea. Pentru că sunt valoroşi dar condamnaţi la mediocritate”.

După un timp Sebastian se “însoară” cu Viorica Roşca, specialist PR şi asociat al Multimedia Political Communication. O alegere mai bună avându-i în vedere numeroasele studii și lucrări realizate de aceasta în comunicare. Deși Andrei a spus că “Vlădescu nu are nevoie de comunicare și nu înţelege comunicarea”, într-o altă declaraţie legată de defectele fostului șef, precizează că acesta are foarte multe erori de comunicare și o conversaţie între doi oameni nu este la fel ca atunci când vorbești pentru “22 de milioane de telespectatori”. Bineînţeles a mai adăugat că este „foarte căpos şi nu vrea să asculte. Eu cred că el (Vlădescu – n.r.) nu înţelege ce este comunicarea şi asta o spun cu toată simpatia”.

Ahhh iubirea asta! Se spune că un bărbat care își vorbește de rău fosta prietenă încă o mai iubește. Ironic și destul de confuz, domnul Gheorghe a făcut tot felul de declaraţii care nu-l reprezintă. Prima i-a adus concedierea iar următoarea publicitatea. E interesant cum chiar și azi, Andrei Gheorghe se întreabă: “În loc ca Guvernul să-şi preocupe 98% din timp cu proiectele macro, n-ar fi mai bine să dea afară funcţionarii care umilesc oamenii?”.

Domnule Gheorghe, cu toată admiraţia mea posibilă, nu credeţi că guvernul tocmai asta a făcut cu dumneavoastră? Eu zic că e timpul să vă opriţi și să fiţi cel puţin mândru că faceţi parte din acel 2% de timp liber al Guvernului, că de mulţumit nu se pune problema. Aa, și încă o întrebare, unde sunt toţi cei 22 de milioane de telespectatori???

Poate într-o bună zi iubirea va reveni, cei doi se vor împăca și se vor iubi din nou. Doamne stinge flacăra violet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s