pe scara de la 1 la 10

Am început noaptea cu o dorinţă efemeră de 10. A fost o regurgitare de vodka cu suc de piersici și nici n-am apucat să-l cunosc, pe el, pe Mr. Tony Anthem, spre care s-a născut dezamăgirea. Îmi pare rău, domnule, nici cadoul dumneavoastră nu m-a satisfăcut.

“Oare mai există consignaţii?” Bravo, Edi! Am râs la fel cum Unirea era Pepsi!

Nu vroiam poze dar mi-a fost de ajuns să-mi vărs ginul când i-am spus că vreau să facem dragoste în baie. Se pare că nu era necesar. N-a fost necesar niciodată să se întâmple o nebunie gen fantezie porno între 3 oglinzi și o budă. Vio-libre a fost genial, mulţumesc gemenilor adorabili pe care i-am văzut iubindu-se atât de drăgălaș.

“Thank you, baby! Vino la bar să te sărut!” Ai… și a fost genial. Felul în care m-am mișcat și simţit în momentele alea de mijloc sau mai bine zis de vârf. Am văzut și mi-am dorit mai mult decât până acum. Deși am un vag sentiment că … degeaba.

Draga mea, fetiţă cu cosiţe, zâmbește! Altfel n-o să mă săruţi niciodată! Ţi-am spus un lucru dur și enervant, nu trebuia să pleci, trebuia să mă întrebi de ce.

“Nu credeam că în seara asta o sa văd o fată în dantelă!” well domnule, nu știu cine ești și nici nu-mi pasă, ce vroiai? Trening și bocanci? Mi scuzi! Apoi când ţi-am arătat fundiţa ce mă străngea de piept trebuia să îţi dai seama că sunt un cadou. Unul pe care nu poţi să-l deschizi pentru că deși nu e noaptea ta, nu ţi l-a oferit nimeni.

Am primit un sărut. Mi-a plăcut. Am dat un sărut. Mi-a plăcut, dar nota de final a fost de complezenţă. Disappointed. Seara s-a terminat cu 1. Același.

Advertisements

3 Comments

 1. de la 1 a inceput a mea.. cu 9,50.. speram ca pana dimineata sa dansez pt cei 50 de sutimi..dar s-a terminat la 3, cu capu-n buda si sange regurgitat dracu stie de unde, ca nu-s vampir.. cu nota 1 pt mine!
  P.S: manca-mi-ai curu ca eu am fost imbracata in budigai largi si bocanci clujana..si mi-ai zis ca arat bine, fataaa!! freza a facut totul, ha??! sau moaca mea de dark angel..? ;;) anyway, tot dracu ala-i..tot acasa am ajuns, tot la wc, tot singura, tot crizata.. si btw, si tu ma minti frumos..si tu, Brutus!!? Brutal..

  Like

  1. nu mai tot comenta aiurea ca esti o mini-fraiera in pantaloni largi si bocanci asortati cu o freza tare si o bluza sexy. hai mai bine sa ne vedem sa iti dau ceva cu ocazia ramolirii tale feminine si sa te mai mint 😀 stii ca mint frumos :))

   si ce cautai cu capul in buda, cineva cu care sa vorbesti?? ca de baut n-ai facut-o nici jumatate cat mine. si stai linistita ca oricum ce-i prea mult strica. nici notele maxime nu aduc satisfactie intodeauna.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s