Lecţii de sex

V-am povestit de Frédéric Beigbeder și a lui dragoste – trebuie să citesc Egoistul romantic (pentru cei ce nu știu ce să îmi ia de ziua mea) – iar acum am găsit-o pe Valérie Tasso, o altă scriitoare de origine franceză care a fost la un moment dat prostituată. Vă recomand atât cartea ei cât și filmul Jurnalul unei nimfomane.

Cartea pe care tocmai am terminat-o, Cealaltă faţă a sexului, este o colecţie de informaţii legate de tendinţele sexuale posibile. Sunt atâtea lucruri despre care nu știam nici măcar că există și partea cea mai frumoasă este că sunt toate adevărate. Cercetarea a fost lungă și intensă. Situaţiile descrise sunt toate reale și fac parte din viaţa autoarei.

Dacă vreţi să știţi despre castelul unde femeile domină toţi bărbaţii (undeva lângă Praga), despre importanţa felaţiei, despre minorităţile erotice sau despre orgasmele infinite, citiţi cartea.

Deși România mai are mult până a practica obiceiul danez de a oferi infirmiere sexuale căminelor de bătrâni, există o altă faţă a sexului pe care majoritate n-o respectă din prejudecăţi. Sunt peste 1000 de motive pentru a fi prostituată și o tonă de informaţii greșite implementate de guvern pentru a stopa sexul. O să vă miraţi (sau nu) să aflaţi că americanii sunt informaţi că SIDA trece prin prezervativ și o femeie poate rămâne însărcinată și după un an. Seriously now?? În schimb asiaticii sunt incredibili în tainele sexuale. Ei respectă și practică sexul sănătos. Respect!

ps: personal pic:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s