Guţă în piele de maimuţă la ora lui Măruţă

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 😀

Au apus vremurile în care era o rușine să ai prieteni maneliști, să asculţi manele și mai ales să difuzezi așa ceva. După ce în urmă cu ceva timp maneliștii erau bătaia de joc a tuturor artiștilor, acum sunt invitaţi la toate emisiunile. La Bahmu salamul nu lipsește din șuetă, iar pe Antena 1 au acces direct tot felul de păcătoși ce fac show!

Să moară Metallica de invidie! Pe Pro TV, regele manelelor, Nicolae Guţă își dă coroana pe un lanţ de rocker. Nu cred că își dă … cioara din mână pe vrabia de pe gard, dar lanţurile de aur s-au transformat în lanţuri de oţel azi, la Happy Hour. Cum a ieșit soarele, Guţă și-a dat însă pantofii ascuţiţi din piele de crocodil pe bocanci negri de câteva kilograme. Costumele subţiri și lucioase s-au făcut piele și ţinte. Vai de mine și de mine ce miros de audienţă îmi vine! 😀

S-a însurat în ghilimele la 14 ani (“nu m-am căsătorit legal pentru că în caz de divorţ, n-am vrut să impart averea mea, munca mea, cu nimeni”) și a început să facă vreo nouă copii, din câte știe el, ca să scape de armată. Să moară Michael Jackson a doua oară că și-a tras și a șaptea operaţie la nas. Şi da, fost Dl. G. și în Franţa la doctori, dar tot ardelenii sunt mai buni.

Întrebare: Ştii cum se numește o lingură de aur bătută cu diamante?

Răspuns: Bling-Blingură!

Nicolae Lingurar zis Guţă, toata viaţa lui a fost pe sistem turbat. După ce a cântat și manele house alături de Connect R, Guţă a venit la Măruţă  îmbrăcat în rocker, adică lanţuri, pantaloni de piele, ţinte și batic cu cap de mort, ca să cânte piesa 20 de ani a celor de la Voltaj. Mda, super hardcore!

Mirifica emisiune amăruţă, a renunţat la promovarea vocilor de calitate care nu mai agreează noile gusturi ale lui Cătălin Măruţă, din moment ce acesta pe lângă că începe emisiunea cu un manelist-rocker, o încheie cu un manelist-rapper. Şi fiindcă specimenele nu-s prea multe și nici lansate, l-a luat pe unicul și același Guţă cu piele de maimuţă. H’artistul şi-a schimbat hainele în ceva mai comod: blugi mega largi, tricou XXL cu idolul culturii hip-hop, 2Pac, adidași butucănoși și un hanorac portocaliu ca în videoclipurile din Campania electorală. Oare să fi fost echipa de PR a lui Băsescu la mijloc?  La sfârșitul orei fericite, manelistul a rulat o manea alături de fiica lui – pe post de gagică de jmecher de Dorobanţi – și au anunţat fanii că vor lansa și un album de muzică etno.

Să fie oare maneaua baza tuturor genurilor muzicale? Să fie maneliștii multitalentaţi? După emisiunea culturală a lui Măruţă, vin știrile cu Andreea Esca. Dar ce văd la știri? Guţă cântă rock! Mâine o să fie pe paginile tuturor ziarelor și în curând o să apară și în reviste precum The One sau Cosmopolitan, nu?! Manelizarea mea ca telespectator nu se termină aici. La știrile din sport unul dintre subiecte este relaţia urmărită de paparazzi dintre dinamovistul Adrian Cristea și preamediatizata Bianca Drăgușan. Deși nu are nicio legătură cu vreo performanţă sportivă, pe fundal o manea! Cristea e numit de reporter Adrian Bărbatul Minune și pamfletizarea continuă.

Întrebare: Ce gen de muzică ar cânta Guţă în Jamaica?

Răspuns: Rastamanele!

Advertisements

3 Comments

  1. nice …. 🙂 …imi place blogu tau , imi place cum abordezi unele situatii in scris :)) ,ma informez si eu cu ce mai se intampla prin marea gradina a Domnului :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s