Slăbesc pentru tine

Se spune că un bărbat face dragoste precum dansează. Dragoș Bucurenci, fosta mea febleţe, fostul meu bărbat perfect dansează (la Pro Tv, la emisiunea visurilor). Îmi plac bărbaţii care plâng, dar nu ăia care plâng plătiţi fiind și nerecunoscând-o. Recunosc, încă îmi place Bucurenci…dar e prea sensibil, calm și serios. E un tip romantic și responsabil. Arată foarte bine deși îi lipsește hotărârea specific masculină. Dansul l-a slăbit și poate de-aia pantalonii nu îi stăteau nicicum…sexy. A câștigat duelul. Poate fiindcă e mai popular decât enervantul celălalt dar poate fiindcă a dansat în ultimul hal HAKA (Ka Mate, dansul Maorilor).

Sunt stupizi toţi: Bănică cu dumele lui de femeie, Vântur cu vocea Andreei Marin învăţată la cină și juriul tot mai infect: a fost foarte bine, mi-a plăcut! Extraordinar!!! 7! 😐

Aaa! și concurenţii? Wtf? Nu mai aveţi la cine să daţi bani? Cum să-i daţi la Botezatu 5000 de euro pe emisiune? Are you stupid people or what? Alţii n-au bani nici să se spânzure și voi îi daţi la homosexuali plângăcioși și bogaţi? No offense Bucurenci, dar chiar o să plantezi 5000 de copaci?

Ps: Videoclipul lui Smiley cel zgârcit cu Cheloo Costeloo este reclamat la CNA de către Alianţa Civică a Romilor din România din cauza mesajului de pe tricoul chelului. Na mai plecaţi pe marte?

Advertisements

3 Comments

  1. Urata faza cu clipu’ lu zmalili.. !

    Cat despre Dansez, hmmzz o fi el cum o fi platit si toate cele dar tot se uita lumea, mai baga o samantza o cola ceva :)) anti-plictiseala :))

    Like

  2. 😀 evident ca se uita! unii pentru spectacol, altii ca n-au ce face mai bun si altii ca viseaza 🙂

    as dansa si eu pentru cateva chestii…mai ales pentru ca sa invat sa dansez :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s