who’s the bitch now?!

Sms: îi mai bună decât mine? Unde ești? Acasă. În 20 de minute ajung la tine pe stradă. Vreau să ne vedem. Vrei? Nu. Miroși a blondă. Vreau să te văd și sper că ești mai matură de atât. Şi eu credeam că ești mai matur, dar n-ai fost. Cum am plecat un pic de lângă tine ai și sărit pe ea. Vrei să vii la mine? Nu. Poţi s-o duci pe ea. Pe tine te vreau la mine. Dezbrăcată? Te aștept. …

La telefon: ce mai vrei? Vreau să vii la mine. Nu. Aș putea să vin la tine dar știi că nu mă lasă să intru…nu mai bine mergem la mine? Nu. Te roooog, vreau să te văd. De ce? Că vreau să te văd. Ştiu că am fost porc, am fost aiurea…dar hai te rog la mine. Nu. Te rooog mult. Vreau să te văd și să vorbim. Nu! În ce mod mai frumos sau mai urât trebuie să îţi zic că NU vin la tine? Cum să fii atât de bou să te dai la alta cu mine în bar? Bine. Noapte bună. Pa.

Off the record: Dacă te gândești vreodată că un artist, un intelectual, un nebun sau un frumos poate obţine mai multe decât tine doar că pentru ceea ce este, renunţă! Artistul poate fi idiot, intelectualul urât, nebunul nesuferit iar frumosul prost. Uneori le găsești pe toate într-unul. Atunci îţi pui mâinile în cap și te întrebi ce naiba ai făcut să-l meriţi?

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s