dependente de sex sau amante

21 de femei radicale

autor: Paula Izquierdo

editura: Nemira

Am mai citit o carte. E ok că atunci când citești o carte nu te mai ia nimeni peste picior și nici nu îţi mai zice că nu citești ce trebuie (de exemplu bibliografia pentru licenţă).

Nu-mi plac biografiile, dar când se rupe cea mai importantă parte din viaţa cuiva, sună interesant. Şi care subiect merită povestit? Iubirea. Mă rog…sexul. Cele 21 de femei radicale sunt femei despre care …mulţi au auzit (că mai sunt și excepţii chiar dacă mă gândesc la majori) datorită rolului lor important pe scena lumii. Elisabeta I a Marii Britanii, Ecaterina cea Mare, Mata Hari, Edith Piaf sau Janis Joplin sunt câteva dintre acestea și cele mai populare. Femei care au trăit pentru și prin PLĂCERE. Femei în viaţa cărora sexualitatea a fost liber exprimată în ciuda timpurilor …grele în care au trăit. Cartea accentuează o problemă încă tabu, și anume adicţia sexulă, o anomalie, un comportament patologic, care afectează atât bărbaţii, cât și femeile. Bărbaţii care au această anomalie sunt numiţi de obicei profitori, foarte descurcăreţi sau paraziţi. Femeile sunt numite nerușinate, târfe sau pur și simplu ușuratice.

În ce măsură sunt dependente de sex femeile care dau frâu liber propriului libido?

De ce femeile sunt târfe iar bărbaţii simpli profitori?

De ce distincţia asta se face și în zilele noastre și femeile atrag prin asta epitete “generoase” și dispreţ?

Cum îţi dai seama că ești un depedent de sex și ce poţi face în privinţa asta?

La întrebările astea îţi găsești răspunsurile printre rânduri și pagini cu teorie și istorie.

Aaa da! A douăzeci și una este o anonimă, o dependentă de sex din secolul 21 care povestește o zi din viaţa ei. Merită aflat.

21 de femei care au trăit sexul în mod deschis, transformând plăcerea sexuală feminină într-un drept inerent al fiinţei umane. Femei nesupuse care nu s-au lăsat intimidate de sexul lor dar nici de societatea în care s-au născut.

O recomand curioșilor! 😀

Advertisements

14 Comments

 1. De ce femeile sunt târfe iar bărbaţii simpli profitori?

  Pot sa iti raspund la aceasta intrebare printr-o antiteza. 🙂 Mai precis daca asemenam organele sexuale ale femeilor si ale barbatilor cu niste incuietori respectiv chei, aflam urmatoarele:

  Daca o cheie reuseste sa deschida mai multe incuietori, atunci este o cheie minunata, speciala, si chiar unica, dar daca mai multe chei reusesc sa deschida aceeasi incuietoare, atunci acea incuietoare are o problema majora :P.

  Astept pareri pro si contra : ))

  Like

  1. si daca imi traduci metafora zici ca femeile care sunt satisfacute de mai multi barbati sunt tarfe iar barbatii satisfacuti de mai multe femei sunt .. minunati???

   Like

   1. nu in toate cazurile, dar in majoritatea, nu am vazut pana acum vreo fata sau vreun baiat care sa zica asta altfel. La comentariul de mai jos s-au completat anumite lucruri din ceea ce aveam pregatit pentru urmatoarea replica, dar sa nu uitam de faptul ca, de la originea cuvantului tarfa / prostituata, = fiinta care accepta sa ofere placeri de natura sexuala in schimbul unor sume de bani sau servicii. aici intra si falsitatea unor “barbati”, care de fapt nu sunt decat altceva decat femei cu penis, ca altfel nu ii pot denumi, prin simplul fapt ca nu au curaj sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce zic si ceea ce fac. 🙂

    ca sa iti traduc metafora, as spune ca asta este mai degraba un complex al femeilor, decat o grija a barbatilor. complex ce pleaca de la : “noi femeile daca satisfacem mai multi barbati, de ce suntem considerate curve, iar barbatii daca satisfac mai multe femei, sunt considerati zei intre ceilalti barbat. 🙂

    Cam asta am vrut sa completez… si legat de prima cheie care deschide universul… 😕 asta e profunda. Dar daca prima cheie, pleaca dintr-un neuron ce miroase a carbon, atunci universul tau ti-l poti crea exact cum ti l-ai dorit 😉

    Like

 2. depinde de care parte privesti.in mare majoritate a cazurilor un baiat care deschide multe incuietori ii vazut ca un adevarat zeu,taur comunal si fata ca o tarfa.dar sa nu uitam…ca daca deschizi prea multe incuietori s-ar putea sa fi privit ciudat si cu reticenta,pentru ca la fel de bine si un baiat poate fi curva.si sa nu uitam faptul ca desi mai multi baieti deschid aceeasi incuietoare ,fiecare dintre ei are o cheie diferita:D….deci pana la urma urmei….eu zic ca prima cheie ii cea mai importanta:P

  Like

 3. ..îl întreabă: “cîte ai avut..?”
  el o priveşte adînc şi-i spune cu buzele lipite de lobul urechii: “you’ re my blackjack..”
  la care femeia corijentă la engleză adaugă cu ochii umezi: “eşti gay..??” 😉

  I’m the fucking blackjack!! 😀

  P.S: ..dar trebuie să ştie toate che(li)ile că uşa aia e ca la comanda “Sesame, deschide-te!”..? Ele o vor găsi mereu după executarea comenzii “Sesame, închide-te!”.. Misiunea femeii focoase este doar aceea de a nu-şi lăsa auzită vocea care dă comenzile.. 😉

  Like

  1. .. Aa, da!! Spune-le, tu, spune-le că eu, eu ţi-am dat cartea!! Dacă te judecă cineva că eşti o perversă mică, să dea vina pe mine, căci eu sunt mentorul rău! Da, eu!! 😀 :))))
   Şi mai am, beibi, mai am!! 😉

   Like

 4. o incuietoare, desi nu-mi place cuvantul, e de la sine inteles ca e facuta sa fie deschisa de o singura cheie. doar o copie sau mai multe ar deschide-o la fel si mai sunt cazurile de efractie cand e “mintita” cu unelte adaptate impotriva legii 😀

  ps: daca tot ati comparat vaginul cu o incuietoare eu zic sa va bagati “cheile” intr-o incuietoare si sa vedeti cat de mult seamana 😉

  Like

 5. Haidi ăii! Ce-i cu subiectul ăsta aşa pe stomacul gol, dis de dimineaţă?
  Eu zic să privim altfel problema…
  Să facem abstracţie de ce se naşte în mintea unui om când aude cuvântul curvă sau târfă şi să analizăm puţin mai adânc problema. De când există oameni, bărbaţi şi femei, a existat şi sexul dar şi avantajele conferite de practicarea unei partide de sex unde când şi cu cine trebuia. Asta nu au făcut-o doar femeile ci si bărbaţii, vedeţi istoria Greciei Antice , istoria Romei, istoria Egiptului. Femeile şi bărbaţii care nu aveau reţineri în a folosi şi sexul ca pe o înzestrare la fel de firească precum este forţa fizică, inteligenţa sau perspicacitatea, au avut mereu de câştigat ceva.
  La ce se reduce în condiţiile astea acuzaţie de curvă sau de târfa? La desemnarea unei persoane capabile să obţină maxim dintr-o situaţie. Am spus maxim! Iar cei care folosesc cuvintele acuzator sunt tocmai cei care se oftică deoarece:
  1. Au primit o educaţie potrivită învăţămintelor bisericii şi privesc sexualitatea ca pe un ceva ruşinos, murdar şi obligatoriu de evitat, gândind şi acţionând astfel contrar firii umane. Tendinţele le sunt într-un fel, faptele şi vorbele contravin acestora …iar de aici se naşte frustrarea şi oftica pe cei care nu au astfel de probleme.
  2. Ar vrea şi ei sau şi ele sa fie libertini/ libertine …dar la cât sunt de nasol înzestraţi/ înzestrate trebuie să zică bodaproste dacă şi când se găseşte cineva să le tragă ceasul. Normal că se oftică şi devin răutăcioşi/ răutăcioase când văd pe alţii/ altele că nu doar beneficiază zilnic de astfel de atenţii dar mai obţin si alte avantaje.

  Sexul nu cu chei sau cu încuietori trebuie asemanată ci cu limbajul. Cunoşti sensul cuvintelor, deţii arta conversaţiei? Eşti în avantaj ! Cuvintele nu au doar rol de a transmite ce simţim, gândim, credem, etc , ci şi acela de a fi instrument de manipulare a celorlalţi. Aşa şi sexul, nu e doar un mijloc de procreere ci şi o sursă de plăceri iar aşa-numitele curve sau târfe, indiferent că sunt barbaţi sau femei, oferă plăcere pentru plăcere + alte avantaje, nu oferă copii. Altfel spus sunt oameni capabili sa folosească la un potenţial maxim ce le-a dat natura. Ceilalţi sunt precum războinicul care îşi leagă mâna stângă de corp înainte de luptă considerând că folosirea acesteia ar avea ceva imoral sau condamnabil. Şi se oftică de câte ori un pumn bine plasat, aplicat cu mâna stângă, le împrăştie dinţii pe jos.
  Aşa că fiţi dragele moşului lipsite de inhibiţii, mai ales cu mine. Normal, cu ceilalţi e bine să fiţi uşi de biserică. Pentru că asta e gândirea generală. Dacă faceţi sex cu mine e ok, nu contează câte sunteţi, cum facem sau ce facem. Dar dacă faceţi si cu altul atunci deveniţi curve şi târfe. Valabilă si reciproca. Dacă eu fac sex cu 300 de tipe sunt cel mai tare din parcare. Dacă face altul e un om condamnabil, unul imoral. Iar dacă mai face şi cu cea la care eu tot visez degeaba atunci merită împuşcat. Măcar verbal , dacă altfel nu se poate.

  Like

 6. Potrivit bisericii, dacă se aplică regula inventată de ei, toţi ajung în iad pentru că om fără greşeală nu există. Atunci măcar să ştiţi de ce ajungeţi acolo!
  Am zis ajungeţi! Eu sunt scutit…sau voi chiuli!?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s