din categoria ei 2, episodul 9

anterior: episodul 8

Dimineaţa s-a trezit prima. Una dintre perne era albastră. Cearșafurile, păturile și restul pernelor, verzi. Soarele bătea puternic printre jaluzele și parcă încălzea și cărţile de pe rafturi. Era dezbrăcată, ușor învelită, doar cât pătura subţire să-i acopere sânii si celălalt picior.

Se uita la el, îl atingea pe gât și ureche în timp ce își rezema bărbia pe pieptul lui fin. Te iubesc. Mă iubești? O întreabă el mirat dar și ușurat. Cu câteva ore în urmă el o iubise mai mult ca niciodată și îi spusese că e cel mai minunat om de care i-a fost dor vreodată. Făcuseră dragoste nebunește și apoi băuseră șampania pe care o furaseră de la petrecere.

Petrecerea fusese plictisitoare rău. Amândoi au înce

put să bea ca să treacă mai repede peste clipele jenante de socializare. Zâmbetele au fost mult mai naturale după câteva pahare de Martini și Coniac. S-au ciocnit la bar. Mda, cadru aproape regizoral. În loc să încremenească, să se înece cu măsline sau să clipească cu gura căscată, el și ea și-au zâmbit 3 secunde, s-au salutat în același timp și apoi au început să pălăvrăgească încontinuu.

Dansezi? Nuuu, așa merg eu! 😀 chiar și glumele tâmpite le dădeau dureri de burtă și febră musculară de la atâta râs. Nu cred că poţi să furi sticla aia de șampanie de pe bar în timp ce eu îi arăt sânii ospătarului. Ne vedem în hol în 5 minute, îi răspunde el.

Ce nebun ești! S-a prins tipul de la bar. Nu, poate secretara. Oricum ești un actor bun. Și tu. O sărută. Îl sărută. Se sărută sălbatic, urcă scările împletiţi și ajung în faţă la cameră. Nedezlipindu-se își caută ch

eile în buzunare și intră cu ochii închiși. Tabloul cu flori cade când trântesc ușa și se opresc. Se uită unul la altul, văd patul așteptându-i și continuă. Rochia îi curge de pe ea în timp ce mâna lui dreaptă o apucă de fund. Apoi cealaltă și strânge până când degetele lasă urme. Sânii goi i se întăresc, pantofii zboară în direcţii opuse, nasturii de la cămașa lui se sinucid în întuneric și cureaua își părăsește susţinătorii. Trupurile lor se caţără unul pe celelălt și încep o călătorie atât de lungă și totuși neinfinită.

După cinci luni, trei săptămâni și șase zile.

Advertisements

3 Comments

  1. sentimentafuckilisme de’astea nici eu nu le pot citi. sau am o zi proasta. azi recomand fanilor sa nu-si doreasca autografe. sirop. bleak! vreau altceva!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s