Tu minţi și eu n-am ce face

Ești un mare mincinos și mă enervează că nu-ţi revii din starea asta de disimulare continuă ce ţi-a îmbrăcat creierul ăla eminescian. Ai fost al meu, ne-am jucat de-a prietenia și acum suntem împrăștiaţi. Tu acasă, eu încă în lume și ghici: vreau să vin la tine. Îmi mușc limba și nu zic mai mult că poate mi se întoarce roata. Prefer să nu te mai văd în viaţa mea decât să-mi faci ce ţi-am făcut eu ţie.

Mă enervează că nu m-ai uitat și îmi aduci aminte. De ce nu poţi mai bine să mă urăști în lumea ta fără mine și să continui să le spui povestea noastră tuturor prietenilor tăi? Știu că eu sunt personajul tău negativ iar povestea o spui mereu femeilor pentru că îţi place să le vezi gelozia îmbibată cu simţul metern pe feţele lor atât de diferite de a mea. Geloasă sunt și eu acum că nu mă mai iubești la fel de mult. Mai rău e că o vrei pe ea, iar ea face parte din lumea mea. Și știi că eu sunt obișnuită ca lumea mea să rămână doar a mea. De ce ţi-o trebuie fix pe ea? Dacă nu eram eu, n-o găseai…și totuși, știi că strâng din dinţi când vă văd împreună chiar sub ochii mei.

Ești și vei fi întotdeauna al meu. Când și cât vreau eu. N-o să poţi niciodată să uiţi asta și de fiecare dată când îmi zici “nu” regreţi înzecit, știi. Și da, ești un mincinos. Pentru că nu te-ai recunoște nici aici, nici în braţele ei ca fiind bărbatul care vrei să fii și care nu vei fi niciodată. Repet: pentru că ești un mare mincinos.


6 responses to “Tu minţi și eu n-am ce face”

  1. nu recunosc nimic si intotdeauna ma gandesc la ea. la ea, vaca adica. adica my future wife! ea va fi ea si va fi doar una.

    pentru mine in fiecare dimineata pot fi atatea ELE si nicio ea

    Like

  2. stiu si eu pe cineva asa de mincinos. dar pe blog nu minte , pe ea nu o cunoaste cu adevarat iar pe tine in nici un caz nu te-a uitat. stii bine cum e el si stii bine ca lui nu-i place adevarul pentru ca adevarul plictiseste iar fericit probabil nu va fi in bratele nimanui. cat despre gelozia ta , e bine venita ca si orice forma de sentiment directionata spre el . de ce tocmai ea ? probabil pentru ca intra in noile mele criterii si initial nici nu stiam ca face parte din lumea ta dar acum ca a aflat de la tine, o face ai mai atractiva pentru ca lumea ta e lume buna .

    Liked by 1 person

    • lumea mea e mai buna decat a ta, da!
      sentimentele mele sunt mai sincere decat ale …lui!
      adevarurile tale nu plictisesc pe cei ce le privesc! numai daca nu le pasa, de tine.
      iar ea ar avea ceva in comun cu tine… 🙂

      Like

  3. :)…amuzant. Cuvinte grele si apasatoare aparent…desi nici unul nu misca un deget sau un fir de par. De fapt ar putea fi capitol dintr-o carte chestiile asta…dar niciodata palpabile.
    Cuvintele uneori ranesc fara ca voi sa va dati seama…cu ce haz? Cu hazul geloziei de dupa?! Dupa ce ti-ai dat seama ca ai lasat ceva sa plece si ti l-a inhatat alta? Nasol…rotita se intoarce mereu! Si o sa se mai intoarca.
    Nu va mai zbenguiti in cuvinte pompoase fara substanta. Fix! Pink (pardon), un sfat umil…de la cineva tot din lumea ta, pune-te in locul EI. Si in secunda doi ar trebui sa stergi minciunile ce stau pe aceasta pagina de web…;)

    Like

    • Bobo, draga, sentimentele nu sunt palpabile. Nu inteleg la ce minciuni te referi? nici macar nu ne cunoastem ca sa afirmi asta.

      N-o sa sterg niste cuvinte “pompoase fara substanta care nu misca nici macar un fir de par” dar care totusi ti-au miscat tie degetele 😉

      Like

Leave a comment