metamorfoza

Cum arata o zi mai putin buna pentru stiinta:

Ea are o intalnire la prima ora din care afla ca nu are destule arme pentru urmatoarea batalie. Cu toate astea isi foloseste si pila de unghii pentru a se face auzita. Efectul acesteia nu este tocmai cel dorit: dintre sef si angajata, seful cedeaza (psihic) si o lasa cu ochii in soare. Ea, femeie fiind la origini isi arunca vina, din nou, pe ea si isi consulta asistenta. Pe asistenta o doare fix la 7 metri – adica in biroul alaturat. Asistentul nu e bagat in seama si primeste si o vina pentru ceva stupid ce a facut ieri. Asistentul fiind barbat incepe sa isi ceara scuze si sa isi umple sefa de bale din cap pana in cot.

Apare si un partener de afaceri – cu care EA uitase ca avea intalnire si aproape il ignora cu amanarea pe maine.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

“Hai sa plecam!” isi ia asistenta si pleaca la un seminar in speranta reimprospatarii mintii si a buzelor care n-au mai zambit de ore bune. Jalnic. Ma rog, aproape jalnic. Seminaristul e aproape misogin daca numim fiintele umane femei si absolut deloc amuzant. Medicament prost! Da, chiar, trebuie sa isi ia duzina de medicamente de gripa porcina/bovina/cretina pe care o adaposteste de saptamana trecuta. La naiba, femeia asta…saraca, nu-i asa?

Prefera sa ia autobusul ca sa lungeasca drumul spre casa. In statie aproape implora femeia de la bilete sa ii dea un bilet, dar e refuzata “pe bune, chiar nu-ti dau! E ora mea de plecare acasa si gata!”

“Common! What a fuck is wrong with people, with karma? With me???????”

Ajunge acasa, se prabuseste pe canapea si inspira adanc. Cand sa fie pe punctul de a se impaca cu ziua, oamenii si rezultatele, toate in culoarea doliului…vine EL:

“Iubito, ti-am luat ceva. Ceva mic, dar sper sa iti placa.”

… aici apare o tentativa de zambet, fortata de gandirea inca negativa si curiozitatea si nevoia unei bucurii o impinge in punga cu cadoul: un HTC HD 2.

“Asta ca sa iti inveselesc ziua.”

Si uite asa se transforma o vaduva neagra intr-un curcubeu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s