Spectacol minunat in pasi de dans


Transilvania Dance Centre organizeaza „Spectacol de Craciun Boemdance”. Ajuns la a 3-a editie, a devenit cel mai mare spectacol de dans din Cluj-Napoca. Familia Boemdance a crescut anul acesta in salile de dans de la T-Dance – primul centru de dans din Transilvania. De aici, pe 17 decembrie, in sala mare a Casei de Cultura a Studentilor, vor urca pe scena peste 150 de iubitori ai dansului.

 

Totul se intampla pentru ca dansatorii sa-si expuna rezultatul repetitiilor din ultimele luni in fata celor dragi, familiei si prietenilor. Cel mai important ramane faptul ca pot oferi acest minunat spectacol ca dar de Craciun, prin care sa se simta importanti si inconjurati de o aura desprinsa parca dintr-o poveste.

 

In cadrul programului vor performa 15 trupe de dansatori din cadrul centrului de dans, Transilvania Dance Centre, cu varste cuprinse intre 5 si 25 de ani. In lumea dansului muzica va fi incununata de invitati speciali: Oana Bozga – castigatoarea primei editii “Studentii au talent” si Corul Academiei de muzica Gh. Dima „Il Gardelino”.

 

Va asteptam cu mare drag intr-o atmosfera de sarbatoare adusa de magia dansurilor de poveste!

*Intrarea este 5 lei pentru posesorii de studcard si 10 lei pentru ceilalti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s