Dirty job

Sa faci curat e o treaba murdara!!!

Te trezesti dimineata cu doua ore jumate inainte de distractie. Deschizi dulapul si te gandesti ca nu iti trebuie decat ceva sa iti tina cald in tren sau sa mearga cu cei mai confortabili: tenisii! Iti dai cu un pic de fond de ten si rimel ca doar speli oglinzi care iti vorbesc crud…dar nu exagera ca oricum pana la sfarsitul zilei totul se duce pe umarul de la tricou sau pe cearsafurile curate (te mai stergi de transpiratie din greseala si te injuri ca te-ai machiat pentru ca acum tre sa iei altu nou).
Stai in tren si asculti matinalul radioului preferat care are o aplicatie proasta pt cei la 2000 de km departare si incepi sa visezi. La tot felul. Te trezeste robotu’ din tren care iti spune aceeasi poezie cu grija bagajelor la fiecare 10 minute si vezi cati oameni se inghesuie langa tine. De parca stiu ei cine esti… Adesea te uiti in jur si incerci sa vezi macar unul care ar ghici unde mergi si ce faci. Da’ cui ii pasa? Ei merg la birouri si sunt cu tabletele in brate citindu-si agenda zilei.

Si tu mergi la birou. Unul cu prea multa hartie igienica si carpe de sters pe jos. Cu colegi imbracati in negru si deloc interesati de cine esti. Si va luati si viu “tabletele” cu o singura aplicatie manuala si total offline: housekeeping!
Si zici cuvantul.asta de 50 de ori pe zi astfel incat uiti ce inseamna cu adevarat.

Te rogi in gand sa ai clienti la care sa nu le oferi nimic – culmea vanzarii, nu? Te plimbi cu o aplicatie de o tona pe care o dai de toti peretii. La propriu :)))) apoi te distrezi printre gentile lui Louis, fardurile Mac, pantofii lui Loubi si branzeturile Frantei. Numeri zilele pana la salariu si iti faci si tu o lista: aia, aia si aia! La sfarsitul zilei, daca ai noroc de clienti multumiti te duci acasa cu cadouri (comestibile de obicei). Dar e cea mai buna parte – stii ca ai muncit pentru ceva. Salariul nu inseamna decat plata chiriei si abonamentul de tren plus inca o saptamana cu same fucking shit de la Netto.

Ai grija de pielea ta! S-ar putea ca prea multa curatenie sa ti-o distruga.
Ai grija la detalii! Mai ales cand asta e sloganul firmei pt care lucrezi 😛

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s